top of page

UNDERVISNING

Kontrabas, elbas, sammenspil og klaver

Jeg betragter mig selv som en meget passioneret underviser og anser det at lære fra sig som noget af det bedste man kan bruge sine evner til. Jeg har brugt meget tid på at udvikle og forme min pædagogiske metode og materiale valg. Foruden det rent faglige betyder det sociale aspekt ved undervisningen meget for mig. Jeg holder meget af den personlige kontakt og at føle at jeg tilføjer noget positivt og værdifuldt til den enkelte elevs liv.

Jeg er underviser ved Den Rytmiske i Nordkraft, musikundervisning.dk og instrumentundervisning.dk. Du kan kontakte mig på Facebook eller tlf 22980984 for at høre nærmere.

Undervisning: Service
IMG_0580.jpg

BAS

Jeg skal love for at mandoliner  er blevet store i år!!

Præcision og tydelighed er nøgleordene i ethvert godt basspil. En bassist skal vælge sine toner med omhu, være skarp i sin rytmik, opmærksom på sin intonation og samtidig kunne lytte til sit band og binde det hele sammen. Dette er essensen af hvad jeg ønsker at formidle i min bas undervisning. Jeg tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. Når dette er klarlagt sætter vi realistiske kortsigtede mål og langsigtede mål, hvor vi gerne er lidt ambitiøse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du er interesseret i at modtage undervisning. Privat lektion koster 300kr for 60 min.

klaver2.jpg

KLAVER

Kom godt igang med tangenterne

Undervisningen tager udgangspunkt i elevens niveau, ønsker og behov. Repertoire og materiale bliver valgt herefter, hvad end det skal være sange fra den danske sangbog, jazz standards, klassiske værker, evergreens eller redskaber til at akkompagnere din egen sang. I undervisningen indgår også elementær musikteori, teknik, rytmik og koordinations øvelser. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du er interesseret i at modtage undervisning. Privat lektion koster 300kr for 60 min.

bottom of page